Serveis

format_paint

Envernissats

Poliuretans
Acrílics
Parquet
Ignífugs

Lacats

Sedosos
Texturitzats
Brillants

Tints

Al dissolvent
A l’aigua

invert_colors

Esmalts

A l’aigua
Sintètics

format_color_fill

Envernissats a l’aigua

Vernís interior/exterior
Laca interior/exteriors
Tintats

Sorrejats en fusta

Portes
Finestres
Mobiliari

Restauració de Mobiliari

En els temps que corren, un moble vell, antic, deteriorat pel pas del temps, pot semblar un moble antiquat o simplement passat de moda.

Els garantim com a empresa un assessorament en el procediment de restauració d’aquest per tal de recupera l’essència dels seus origens. I tanmateix donar-li una nova vida o tornar a l’estat originari del producte

A Vilvelac sempre diem, que els canvis sempre són per a bé o si més no, treballem perquè el client tingui la certesa i la garantia de què el procés de canvi serà per a millorar.

Restauració de Parquets

Som especialistes en la restauració de tot tipus de terres tant d’exterior com interior, ja siguin tarimes per a interior, o terres exteriors sobreposats per a drenatge de terrasses o superficies decoratives.

Realitzem restauracions a domicili,garantint un acabat de qualitat i amb certificats de garantía per part dels nostres distribuïdors.

En els terres per exterior, utilitzem sempre materials totalment respectables per al medi ambient, per tal de respectar el medi i la salut de tots.

En interiors, els oferim  dos tipus d’acabats, vernissos poliuretans , i verníssos en base aigua.

 

Assesorament Personalitzat

A Vilvelac tots els seus projectes són els nostres projectes. Sempre disposats a assesorar  en tots els processos finals decoratius.

Vostés ens faciliten la idea, i la resta es cosa nostra.

Disposem de tot tipus de catàlegs i mostruaris a l’abast, per tal que l’elecció dels materials i els acabats siguin més fàcils de interpretar i aixì també poguer visualitzar el producte com quedarà un cop acabat.

Truqui’ns avui mateix 931 314 954
o envieu-nos un correu electrònic a info@vilvelac.com